Előadások 

A nap során 6 párhuzamos sávban 38 különböző előadás közül válogathatsz kedvedre. Alább a részletes leírásokat, helyszíneket és előadókat is látod egyben. Így próbáljuk könnyíteni a választásod :) Mindenesetre azért csatoltuk a teljes programot is, íme:  

Az előadások archív hanganyagai az alábbi YouTube csatornán elérhetőek. De ha először szeretnéd a leírásokat elolvasni és onnan kattintani, így is tehetsz! Jó hallgatást! :)

Délelőtt
(8:30-12:30)


Konfliktus kezelési szituációs gyakorlatok

Kaszó Gyula

Konfliktusok mindig vannak, még ha kerüljük is őket. Egy keresztyén közegben pedig, ahol szeretnünk kellene egymást, ez kifejezetten kényes kérdés. Hogyan kezeljük a kiközösítést, egy korábban együttjáró pár szakítását, klikkesedést vagy az ifivezetői csapaton belüli, akár nyílt nézeteltérést? Ebben a műhelyben tapasztalt szakértő vezetésével gyakorolhatjuk ezeket.

Szituációs gyakorlatok 1 / 11:00-12:15

Kora Délután

(13:00-15:00) 


Csoportvezetési szituációs gyakorlatok 

Nyirőné Fülöp Ibi 

Sokat beszélős, kötözködő, csendben ülős, sugdolózó, troll, normális, kérdezgetős, komoly-talan - ők mind előfordulnak az ifi alkalmainkon. Hogy kezeljük őket csoportban, vezetőként? Hogyan lehet az egyénekből csoportot kovácsolni? Erre lesznek helyzetgyakorlatok, tippek, tanácsok. 

Szituációs gyakorlatok 2 /
13:30-15:00 

Késő Délután

(15:30-17:00) 


Csoport vezetési szituációs gyakorlatok

Nyirőné Fülöp Ibi 

Sokat beszélős, kötözködő, csendben ülős, sugdolózó, troll, normális, kérdezgetős, komoly-talan - ők mind előfordulnak az ifi alkalmainkon. Hogy kezeljük őket csoportban, vezetőként? Hogyan lehet az egyénekből csoportot kovácsolni? Erre lesznek helyzetgyakorlatok, tippek, tanácsok.

Szituációs gyakorlatok 3 /
15:30-17:00