Előadások 

2019

2020-as képzésünk előadásai alább találhatók. Rövid leírás található mindegyikhez. A teljes programtábla az alábbi gombra kattintva tekinthető meg ! 


Hogyan beszélj a hitedről online? 
Hamar Donát


Isten szeretete az online térben? Miért nem használjuk ki ezt jobban? Az üzenet nem változott soha, de a kommunikációs eszközök igen. Közérthető módon lehet elérni az embereket, kevesebb energiával mint valaha.


SUFNI Talk / Start Café / 18:30-19:0

Támogatás

Az adományoknak köszönhetően Az Ifjúságépítők csapatának célja, hogy az ifi munka minden résztvevőjét hasonló előadásokkal lássa el. Ahhoz viszont, hogy mindez megvalósuljon támogatásra van szükségünk. Ha számodra szimpatikus ez a szolgálat, akkor arra kérünk, hogy támogass minket!

Péntek esti program

(21:00-22:30) 

Imaszoba

Azoknak, akik szeretnének csak Istennel lenni, terheket letenni, hálát adni, megpihenni, másokért közbenjárni, befelé figyelni.


Imaszoba // 0-24

Alternatív dicsőítés

Azoknak, akik szeretnének Isten előtt közösségben megállni, szabadon dicsőíteni, énekkel imádkozni.


Kápolna // 21:00

Beugró

Azoknak, akik szeretnének játszani, kikapcsolódni, jókat nevetni és nem ijednek meg a váratlan kihívásoktól.


Start Café // 21:00

HálóZóna

Azoknak, akik szeretnének kapcsolatokkal gazdagodni, önfeledten beszélgetni és csak úgy lazulni egy kicsit. 

Előtér // 21:00

Szombat délelőtti program

(08:00-13:30) 


Ifivezetői csapat kialakítása 

Édes Gábor


Hálás vagyok a csapatomért. Van időm alkalomra készülni. Minden fiatallal tudunk foglalkozni. Nem kell mindent nekem csinálni. Mindenki a helyén van. Nem rám épül az ifi." Szeretném, ha egy néhány év múlva a műhely után ezek a te mondataid lennének.


Mélyítő műhely / 11:00-12:30 

Szombat Délután

(13:30-17:30) 


Bibliaközpontú ifik

Andy OatridgeSzeretnél nemcsak beszélgetést, hanem igazi biblia-centrikus ifialkalmat? Kíváncsi vagy, hogy kell felkészülni és mélyére ásni egy történetnek? Érdekel a készülés menete, és hogy hogyan kapcsolódik a bibliai történet a fiatalok életéhez? Andy jóarc, nála mindezt megtanulod. 

Mélyítő műhely / 13:30-15:00

Dramatikus eszközök használata ifin

Dr. Thoma László

Bibliatanulmányozós módszerek ifin. Vajon létezik-e üdvözítő módszer és ha igen, hogyan található meg? Az "Olvasd mindennap a bibliát és imádkozz" sulykolásán kívül mit lehet tenni a fiatalokért? Együtt keressük annak az útját, miért fontos ma is, hogy a fiatalok élő kapcsolatban legyenek a Szöveggel és átéljék annak megelevenítő erejét és valóságát.

Módszertani laboratórium /
15:30-17:00

Milyen mentálhigiénés problémákkal küzdenek a tinik?

Ugrin Erzsébet

A pszichés zavarok ki-alakulásának generális átlaga a 14 év, ami köthető a biológiai, szociális és gondolkodási változásokhoz. A műhelyen az adaptivitásról, a buktatókról, az egyéni képességek és a társadalmi elvárások konfliktusairól beszélünk.


Belső szoba műhely /
15:30-17:00

Tanítványozás a fiatalok között 

Madarász Gábor


Fontos dolgokat kér Jézus tőlünk, hogy továbbadjuk a következő generációnak, de valami kiemelkedik közülük. A postásnak is sok dolgot kell megtanulnia, de a legfontosabb, hogy kézbesítsen. A mi missziónk, hogy tanítvánnyá tegyünk másokat.Van rá stratégiád?


Mélyítő műhely / 15:30-17:00

A csoportvezetés alapjai 

Weiner Zoltán


A műhelyen a csoportvezetés néhány alapvető fortélyát fogjuk elsajátítani: milyen a jó csoportvezető, hogyan lehet jól kérdezni és beszédre bátorítani a fiatalokat, mit kezdjünk a konfliktusokkal vagy problémás csoporttagokkal, stb.

Hehh?? műhely / 15:30-17:00

Fiatalok megszólítás szünetben és iskola után 

Kiss Dia

Egy gimis keresi önmagát és a helyét a világban. Megkérdőjelez minden szabályt, miközben igyekszik beilleszkedni is. Ezek mellé jönnek a tanórák, tanulás, szakkörök, versenyek, sportolás, zeneiskola, felvételi, érettségi... Hova fér Krisztus?


Missziói műhely / 15:30-17:00