Regisztráció

Apró betűs részek.....A hétvégének az egy főre jutó szervezési költsége 15 000 forint. 330 Résztvevőt várunk ebben az évben. Ezért kértük támogatók segítségét, akik hozzájárulásaikkal résztvevőnként 5 000 forinttal csökkentették ennek az összegét. Így az egy főre jutó szervezési költség 10 000 forint lehet. Mi viszont azt szeretnénk, hogy azok is velünk lehessenek, akik a tavalyi 8 000 forintnál nem tudnak többet fizetni. Ezért a mostani alkalommal 3 + 1 ár közül választhattok, pénzügyi helyzeteteknek megfelelően.

Hangsúlyozottan kérünk Benneteket, hogy amennyiben lehetséges, a befizetett díjat ne Ti, hanem a gyülekezeteitek fedezzék, mivel a szolgálatot is a gyülekezeteitekért, az Egyházért, s Jézusért végzitek. Az igényes ifjúsági szolgálatba kifizetődő befektetni.Határidők


Ne búsulj. Ha bármi miatt nehézséget okoz kifizetni a részvételt, bátran kérj támogatást. Ösztöndíj rendszert hoztunk létre, melyre bárki pályázhat. A pályázó mentesül részben vagy egészben a konferencia díja alól. Az ösztöndíj viszont azt jelenti, hogy neked pályáznod kell, a kérvényed pedig elbírálásra kerül. (Itt tudsz pályázni - kattints) 

Az a vágyunk, hogy mindenki el tudjon jönni, akit érdekel a képzés. Nem szeretnénk, ha ennek a pénz lenne az akadálya, ezért oldjuk meg közösen! 

Helyszín

Rohannál a jelentkezési felületre? :) De jó! Örülünk a lelkesedésednek :) De kérlek olvasd el az alábbi lényeges tematikus bejegyzéseket! Köszi! :)

Az eseményen csak regisztrált személyek vehetnek részt. A részvétel jelentkezési sorrendben történik, a résztvevők száma limitált.

Jelentkezni ezen az oldalon lehet. A jelentkezés csakis átutalással együtt érvényes, amennyiben az átutalás 48 órán belül nem érkezik meg, a jelentkezést értesítés nélkül töröljük.


Költség hozzájárulás

Jelentkezésed a költséghozzájárulás  átutalásával válik véglegessé. Január 31-ig tudsz regisztrálni, de a jegyek elfogyhatnak hamarabb.  A határidő a költséghozzájárulás  befizetésére is vonatkozik, a határidőn túli befizetéseket nem tudjuk elfogadni. 

A jegy mindkét nap programjain való részvételre jogosít, és nem válik kedvezményessé akkor sem, ha csak az egyik napon tudsz részt venni. Ha már elutaltad a költséghozzájárulást, de mégsem tudsz eljönni a képzésre, sajnos nem tudjuk visszautalni az összeget.


Annyian leszünk a képzésen, hogy kinőttük a megszeretett gazdagréti templomot. Éppen ezért új helyszínre volt szükség...

Az új helyünk nem más, mint a Podmaniczky Rendezvénykastély Budapesten. Reméljük ilyen színekben fog pompázni márciusban a tavasz hajnalán. Egy hatalmas kert vár majd azokra, akik beszélgetni, pihenni vágynak, vagy csak megvitatnák az elhangzottakat.

Az autóval érkezőknek a kastély mellett parkolásra is van lehetőség, tömegközlekedéssel pedig az Örs vezér tértől a 97E vagy 161 számú buszokkal tudtok eljutni a helyszínre.

 1173 Budapest, Pesti út 115.