Regisztráció

Apró betűs részek.....Meggyőződésünk, hogy egyházunkban is oda kell szánni az anyagiakat, ha valami igényeset, profit akarunk megvalósítani. Szeretnénk, ha ez a szemlélet elterjedne, és ebben számítunk rátok. Éppen ezért idén lesz részvételi díja a képzésnek. Hangsúlyozottan kérjük, ezt ne saját zsebből fizessétek, hanem beszéljetek a gyülekezetetek vezetőivel: lelkészetekkel, elöljáróitokkal, hogy a közösségetek támogassa a tanulásotokat. Hadd tudják meg, hogy miben vesztek részt, és hadd szokják meg ők is, hogy a jó ifimunkába érdemes befektetni.


Fizetési zónák


Ne búsulj. Ha bármi miatt nehézséget okoz kifizetni a részvételi díjat, mi szeretnénk ebben segíteni téged. Ösztöndíj rendszert hoztunk létre, melyre bárki pályázhat. A pályázó mentesül részben vagy egészben a konferencia díja alól. Az ösztöndíj viszont azt jelenti, hogy neked pályáznod kell, a kérvényed pedig elbírálásra kerül. (Itt tudsz pályázni - kattints) 

Az a vágyunk, hogy mindenki el tudjon jönni, akit érdekel a képzés. Nem szeretnénk, ha ennek a pénz lenne az akadálya, ezért oldjuk meg közösen! 

Rohannál a jelentkezési felületre? :) De jó! Örülünk a lelkesedésednek :) De kérlek olvasd el az alábbi lényeges tematikus bejegyzéseket! Köszi! :)

Az eseményen csak regisztrált személyek vehetnek részt. A részvétel jelentkezési sorrendben történik, a résztvevők száma limitált.

Jelentkezni ezen az oldalon lehet. A jelentkezés csakis átutalással együtt érvényes, amennyiben az átutalás a fizetési zónán belül nem érkezik meg, a jelentkezést értesítés nélkül töröljük. :( :(


Részvételi díj


Jelentkezésed a részvételi díj átutalásával válik véglegessé. Október 31-ig tudsz Early bird jegyet vásárolni, ami 6.000 Ft-ba kerül. A határidő a részvételi díj befizetésére is vonatkozik, a határidőn túli befizetéssel automatikusan átkerülsz a következő sávos jelentkezésbe. Normál árú jegyet január 31-ig vásárolhatsz, ez 8.000 Ft-ba kerül. Január 31. után nem tudsz jelentkezni a képzésre.

A jegy mindkét nap programjain való részvételre jogosít, és nem válik kedvezményessé akkor sem, ha csak az egyik napon tudsz részt venni. Ha már elutaltad a részvételi díjat, de mégsem tudsz eljönni a képzésre, sajnos nem tudjuk visszautalni az összeget.