Ifi Ambulancia

"Nem vagy egyedül!"

Váratlan esemény történt az ifiben és úgy érzed segítségre lenne szükséged? Esetleg elbizonytalanodtál, elakadtál, ötlettelen vagy, vagy csak egyszerűen arra vágysz, hogy valaki meghallgasson? Amennyiben a válaszod bármelyik kérdésre igen, szeretnénk, ha tudnád: Nem vagy egyedül!

Az ifi ambulancia csapata érted van, és szívesen segít bármiben, amiben csak tud. Bármilyen kérésed, kérdésed, panaszod van, fordulj hozzánk bizalommal a megfelelő rendeléseken!

A lehetőségeid a következők:

Sürgősségi Betegellátó Osztály: Az ide érkező levelekre 24 órán belül válaszolunk, hogy minél hamarabb segítséget nyújthassunk.

Szakrendelés: Amennyiben nem sürgős a baj, ide írj, és egy héten belül válaszolni fogunk.

Vizsgálat: Ha úgy érzed, nem gyorsan kezelhető a probléma, hanem 8 napon túl gyógyuló és komolyabb vizsgálatra, tanácsadásra van szükséged, ide küldd a bejelentkező leveledet, amelyre szintén egy héten belül reagálunk majd.

Kontroll: Krónikus betegség esetén meghatározott időre szívesen vállaljuk, hogy melléd állunk és időről időre konzultálunk. Ha erre lenne szükséged, kérünk, hogy kontroll címmel jelentkezz be.

Szeretnénk, ha tudnád, hogy minden levelet bizalmasan, teljes titoktartás mellett kezelünk. Bármilyen ifit, ifivezetőt érintő gonddal írj nekünk bátran. Ne feledd:

Nem vagy egyedül!

Akik rendelnek


Evelin

Szakorvos / Sürgősségis


Vidéki munkatárs, lelkész és vallástanár, nem mellesleg pedig lelkes ifi újraindító. Átgondolja a lépéseket a műtét előtt... :)

Kapitány Flóra

Szakorvos/ Ambuláns addiktológus

Otthon van többek között a Z generáció, a függőségek és gyülekezeti ifi szolgálat területén is. Gyorsan, szakszerűen és fájdalommentesen dolgozik. 

Marcsi

Kórházi segélyszolgálat


A REFISZ ügyeletes mosolyembere, mellesleg lelkész, mentálhigiénés szakember és elöljáró a tinik lelkigondozásában. 

Weini

Anatómia / Kutatási részleg


Beül a könyvtárba és utánaolvas, ha éppen kérdésed van. Igazi elme, mellesleg ég a szíve a fiatalokért

Áron

Rekreáció / Krónikus belgyógyászat


Figyeli a nyugatot, áthozza nekünk, ami átültethető, keresi a határokat, na meg a fiatalokat bárhol is vannak.

Visszajelzések

"Nagyon hálás vagyok a gyors válaszért! Az összes információ nagyon hasznos volt amiket irtál, köszönöm! Annyira jó, hogy létezik ifi ambulancia!"

"Sokat segített a beszélgetés, köszönöm, hogy időt szántál erre. Hálás vagyok, mert ezekre nem láttam rá eddig."

Támogatás

Az Ifjúságépítők csapatának célja, hogy az ifi munka minden résztvevőjét segítse ezzel az Ambulanciával. Ahhoz viszont, hogy mindez megvalósuljon támogatásra van szükségünk. Ha számodra szimpatikus ez a szolgálat, akkor arra kérünk, hogy támogass minket!

Bejelentkezés rendelésre

ifiambulancia@gmail.com