Előadások 
2019

Ezévi programunk letölthető az alábbi gombra kattintva. Az előadások részletes leírásához pedig görgess lefelé, itt minden részletet megtalálsz. A múlt évi előadások archív hanganyagai az alábbi YouTube ikonon keresztül érhetőek el. Jó böngészést! 

Péntek
(16:00-22:30)


Főelőadás

Mike Sámuel


Nem vagy egyedül! Főleg azért, mert Jézus mindig veled van! Ezen az előadáson végképp az a vágyunk, hogy ezt megéld! Dicsőítésben, ige hallgatásban, interjúkban és meglepetésekben mind ezt élhetjük majd meg. Nem vagy egyedül! 

Főelőadás / 19:00-21:00

Péntek esti program

(21:00-22:30) 

Imaszoba

Azoknak, akik szeretnének csak Istennel lenni, terheket letenni, hálát adni, megpihenni, másokért közbenjárni, befelé figyelni.


Imaszoba // 0-24

Alternatív dicsőítés

Azoknak, akik szeretnének Isten előtt közösségben megállni, szabadon dicsőíteni, énekkel imádkozni.


Kápolna // 21:00

Beugró

Azoknak, akik szeretnének játszani, kikapcsolódni, jókat nevetni és nem ijednek meg a váratlan kihívásoktól.


Start Café // 21:00

HálóZóna

Azoknak, akik szeretnének kapcsolatokkal gazdagodni, önfeledten beszélgetni és csak úgy lazulni egy kicsit. 

Előtér // 21:00

Szombat délelőtti program

(08:00-13:30) 


Főelőadás

Hodász AndrásNem vagy egyedül! Főleg azért, mert Jézus mindig veled van! Ezen az előadáson végképp az a vágyunk, hogy ezt megéld! Dicsőítésben, ige hallgatásban, interjúkban és meglepetésekben mind ezt élhetjük majd meg. Nem vagy egyedül!


Főelőadás / 09:00-10:45

Ifivezetői csapat kialakítása 

Édes Gábor


Hálás vagyok a csapatomért. Van időm alkalomra készülni. Minden fiatallal tudunk foglalkozni. Nem kell mindent nekem csinálni. Mindenki a helyén van. Nem rám épül az ifi." Szeretném, ha egy néhány év múlva a műhely után ezek a te mondataid lennének.


Mélyítő műhely / 11:00-12:30 

Szombat Délután

(13:30-17:30) 


Bibliaközpontú ifik

Andy OatridgeSzeretnél nemcsak beszélgetést, hanem igazi biblia-centrikus ifialkalmat? Kíváncsi vagy, hogy kell felkészülni és mélyére ásni egy történetnek? Érdekel a készülés menete, és hogy hogyan kapcsolódik a bibliai történet a fiatalok életéhez? Andy jóarc, nála mindezt megtanulod. 

Mélyítő műhely / 13:30-15:00

A konfirmáció és az ifi újragondolása a gyülekezetben

Püski Eszter

Ötletek, hibák, kételyek. Ha szeretnél pár ötletet szerezni, vagy ha szívesen tanulsz más hibájából, vagy esetleg benned is vannak kételyek, akkor gyere és ismerd meg, hogyan birkózik meg mindezzel egy debreceni nagygyülekezet. 


SUFNI Talk / 13:30-14:00


A pornófüggőség és az abból való szabadulás vezetők és fiatalok életében

Bayer Áron


2008-ban kitört egy járvány Amerikában. Hónapok alatt terjedt át Kínára, Európára és mostanra az egész világra. Főleg a fiatal fiúk és férfiak között szedi áldozatait. Az már biztos, hogy a nagy sebességű internettel kezdődött. A pornófüggésről lesz szó.

SUFNI Talk / 14:00-14:30

Dramatikus eszközök használata ifin

Dr. Thoma László

Bibliatanulmányozós módszerek ifin. Vajon létezik-e üdvözítő módszer és ha igen, hogyan található meg? Az "Olvasd mindennap a bibliát és imádkozz" sulykolásán kívül mit lehet tenni a fiatalokért? Együtt keressük annak az útját, miért fontos ma is, hogy a fiatalok élő kapcsolatban legyenek a Szöveggel és átéljék annak megelevenítő erejét és valóságát.

Módszertani laboratórium /
15:30-17:00

Milyen mentálhigiénés problémákkal küzdenek a tinik?

Ugrin Erzsébet

A pszichés zavarok ki-alakulásának generális átlaga a 14 év, ami köthető a biológiai, szociális és gondolkodási változásokhoz. A műhelyen az adaptivitásról, a buktatókról, az egyéni képességek és a társadalmi elvárások konfliktusairól beszélünk.


Belső szoba műhely /
15:30-17:00

Tanítványozás a fiatalok között 

Madarász Gábor


Fontos dolgokat kér Jézus tőlünk, hogy továbbadjuk a következő generációnak, de valami kiemelkedik közülük. A postásnak is sok dolgot kell megtanulnia, de a legfontosabb, hogy kézbesítsen. A mi missziónk, hogy tanítvánnyá tegyünk másokat.Van rá stratégiád?


Mélyítő műhely / 15:30-17:00

A csoportvezetés alapjai 

Weiner Zoltán


A műhelyen a csoportvezetés néhány alapvető fortélyát fogjuk elsajátítani: milyen a jó csoportvezető, hogyan lehet jól kérdezni és beszédre bátorítani a fiatalokat, mit kezdjünk a konfliktusokkal vagy problémás csoporttagokkal, stb.

Hehh?? műhely / 15:30-17:00

Fiatalok megszólítás szünetben és iskola után 

Kiss Dia

Egy gimis keresi önmagát és a helyét a világban. Megkérdőjelez minden szabályt, miközben igyekszik beilleszkedni is. Ezek mellé jönnek a tanórák, tanulás, szakkörök, versenyek, sportolás, zeneiskola, felvételi, érettségi... Hova fér Krisztus?


Missziói műhely / 15:30-17:00