Elöző évek

A képzések során 6 párhuzamos sávban 38 különböző előadás közül válogathatnak a résztvevők. Vannak műhelyek, melyek egymásra épülve egy konkrét dologban mélyítenek, de vannak 20 perces inspiráló Sufni Talkok is. Alább a különböző műfaj-leírásokat találod, hozzájuk tartozó YouTub lejátszási listákkal. 


Támogatás

Az Ifjúságépítők csapatának célja, hogy az ifi munka minden résztvevőjét hasonló előadásokkal lássa el. Ahhoz viszont, hogy mindez megvalósuljon támogatásra van szükségünk. Ha számodra szimpatikus ez a szolgálat, akkor arra kérünk, hogy támogass minket!

Műhelyek

A műhelyek 75 perces interaktív előadások, melyekben a frontális előadások mellett sok lehetőség van kérdések feltételére, közös gondolkodásra, elmélyülésre. A műhelyek kapcsolódnak egymáshoz, egy nap alatt 3 műhelyt járhatsz végig. 

A nap alapkoncepciójában szerepel, hogy az IFI munka minden résztvevője számára szeretnénk releváns képzést biztosítani. Ezért vannak külön szintek: bevezető / haladó / elöljáró szint. Ha szeretnél a nap során, választhatsz egy szintet és azt végigjárhatod. 

Mentorálás

Szeretnénk, ha a személyes kérdéseidet fel tudnád tenni. Ezért 12 mentor 4,5 órán át készen fog állni arra, hogy az egyéni kérdésedet, elakadásodat, problémádat behozd egy személyes, 30 perces beszélgetésbe. A mentorálásokra aznap lehet majd feliratkozni az infopultnál. A beszélgetés egyszeri és bizalmas. Bármilyen kérdésed van ígérjük, hogy megpróbálunk segíteni, kísérni benne és bizalmasan kezeljük. 

SUFNI Talk

A TED Talk-ok mintájára 24 olyan 20 perces rövid gondolatindító előadást szervezünk számotokra, melyek különböző izgalmas területeken segítenek, adnak új impulzust, hoznak be újdonságokat. A műhelyekkel párhuzamosan fognak menni ezek az előadások. Ha inkább olyan ember vagy, aki rövidebb ideig tud figyelni, szereti a sokszínűséget, vágyik egy kis szemléletformálásra vagy új viszonyulásokra, akkor itt a helyed. 

Főelőadás

A főelőadás során lesz dicsőítés, mini interjúk, meglepetésajándékok leleplezése, mini fórumbeszélgetések és természetesen főelőadás. Viszont ezeken az előadásokon nem a szakmai fogások kerülnek a középpontba, hanem a legfontosabb: az ifimunkás megújulása. Az evangélium szólal meg ezeken az alkalmakon és az a vágyunk, hogy mindannyian közelebb kerüljünk Jézushoz a dicsőítések és az igehirdetések által. Hiába készülünk fel és vértezzük fel magunkat ugyanis rengeteg ismerettel, ha mi magunk nem újulunk meg a Jézussal való kapcsolatunkban.