Előadások 

2018

2019-es képzésünk előadásai alább találhatók. Rövid leírás található mindegyikhez, illetve a címekre kattintva YouTubeon megtekinthetőek. A teljes előadás kínálat az alábbi gombra kattintva tekinthető !

Sufni Talkok


Támogatás

Az Ifjúságépítők csapatának célja, hogy az ifi munka minden résztvevőjét hasonló előadásokkal lássa el. Ahhoz viszont, hogy mindez megvalósuljon támogatásra van szükségünk. Ha számodra szimpatikus ez a szolgálat, akkor arra kérünk, hogy támogass minket!

Műhelyek

Szupervízió, mentorálás, vezetés a csapaton belül 
Dr. Thoma László

Minél többen szolgáltok az ifiben, annál több ajándék és ötlet rejlik a csapat tagjaiban. Ha szeretnéd, hogy az ifi vezetőid egyre motiváltabbak legyenek, növekedjenek, terhelhetőbbé váljanak, akkor mentorálásra, kísérésre van szükségük. Itt jössz te a képbe.Csoportvezetési szituációs gyakorlatok
Fülöp Ibi

Sokat beszélős, kötözködő, csendben ülős, sugdolózó, troll, normális, kérdezgetős, komolytalan - ők mind előfordulnak az ifi alkalmainkon. Hogy kezeljük őket csoportban, vezetőként? Erre lesznek itt helyzetgyakorlatok, tippek, tanácsok.Csoportvezetési szituációs gyakorlatok 

Fülöp Ibi


Sokat beszélős, kötözködő, csendben ülős, sugdolózó, troll, normális, kérdezgetős, komolytalan - ők mind előfordulnak az ifi alkalmainkon. Hogy kezeljük őket csoportban, vezetőként? Erre lesznek itt helyzetgyakorlatok, tippek, tanácsok.